Domů Prodané zboží prodejce MonikaAn Čakrová energická japa - láva / zmatněný křišťál

Tato Japa Mala je z mé nové série čakrových mal .  Je vyrobena starodávnou technikou tibetských mnichů na bavlněné přízi voskované a přírodních kamenů. Tato je čakrová  na černé šňůře a střapcem černé barvy z minerálů láva a zmatněný křišťál, který se používáním vyleští do úplného lesku. Jsou použity minerály 8mm. K japám mám i náramky na výběr z vícero variant pokud by jste chtěly.

Popis podrobněji na guru je použit zmatněný křišťál 12mm dále láva černá na ní navazuje zmatněný křišťál a láva v barvě čaker, která je pohromadě nedělená uzly dále zas  zmatněný křišťál pro posílení energie navazuje láva a na středu jsou pohromadě 4 kuličky zmatněného křišťálu pro štěstí. Převážná většina mích výrobku je po ks toto je výjimka možnost udělání i na zakázku 1 je skladem.

 Délka -  

ஐ Péče o šperky z minerálů - nenamáčet v teplé vodě spousta minerálů je navoskovaná pro větší lesk.    

                                             ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ        

~~~~ Už i starověcí Egypťané a Římané používali sílu minerálů na odstranění nejrůznějších neduhů. Je třeba ale říci, že pokud v těchto kamenech skutečně je nějaká pozitivní síla, zřejmě nikdy nebude měřitelná a nebude možné ji dokázat. Záleží na Vaší víře. ~~~~       

      

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.6.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: MonikaAn
Katalogové č.: 12428921
Vloženo: 18.4.2021
Menu
--