Domů Prodané zboží prodejce Minerální šperky čakrový náramek

Náramek je vyroben z kuliček onyxu, karneolu, citrínu, avanturínu ametystu, achatu, kristalu.

Vlikost kuliček je cca 8 mm. Délka náramku v nenataženém stavu je cca 18 cm, pasuje na zápěstí cca 16 cm. Kuličky jsou navlečeny na pevném pružném vlasci.

Pokud chcete jiný rozměr, napište obvod Vašeho zápěstí do zprávy u objednávky (měřte napevno, rezerva bude přidána).


ACHÁT dodává energii a sílu žití, zvyšuje sebevědomí, dodává odvahu. Je to kámen partnerské věrnosti. Tomu kdo ho nosí, přináší štěstí. Posiluje sebedůvěru.

KŘIŠŤÁL patří mezi nejúčinnější krystaly. Pozitivní energii koncentruje, negativní odebírá. Harmonizuje. Používá se také k zesílení účinků ostatních kamínků. Ochraňuje a chrání před vším zlým.

AVANTURÍN přináší prosperitu a majetek, pomáhá nám se rozhodovat, zvyšuje kreativitu, odstraňuje zlost. Pomáhá při depresi a úzkosti.

ONYX je kamínkem dodávajícím sílu. Pomáhá nám v těžkých situacích a v období stresu. Dodává životní sílu, zvyšuje sebedůvěru.

AMETYST je velmi mocný kámen se silnou ochrannou silou. Brání před psychickými útoky. Má silnou očistnou moc. Uklidňuje a povzbuzuje mysl. Zmírňuje obavy, zlepšuje soustředění. Pomáhá nám se lépe rozhodnout a proměnit naše sny ve skutečnost. Dodává nám motivaci. Zklidňuje mysl, pomáhá proti nespavosti a proti nočním můrám. Zlepšuje paměť. Odstraňuje obavy, strach, vztek, zlost. Potlačuje smutek a lítost, pomáhá nám se vyrovnat s prožitou ztrátou.

CITRÍN přináší úspěch, bohatství, prosperitu a štěstí. Dodává energie, zvyšuje tvůrčí schopnost. Urovnává vztahy. Dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony. Pomáhá překonat deprese a obavy.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
ametyst
,
onyx
,
achát
,
karneol
,
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Minerální šperky
Katalogové č.: 10835093
Vloženo: 30.8.2019
Menu
--