Domů Prodané zboží prodejce banbonlu CAPÁČKY - BAVLNA/ špička softshell 13,5 cm

Capáčky umožňují přirozenou chůzi se zapojením všech svalů, šlach a kostí chodidla. Jen tak se mohou nohy optimálně vyvíjet. Capáčky díky anatomicky tvarované špičce poskytují volnost prstům. Capáčky jsou ohebné, měkkoučke, snadno se nazouvají a drží na nožičkách díky regulovatelné a vyměnitelné gumičce vzadu.

Barvy: na černém podkladu vzor pírek a listečku v neutralních barvach oranžova, zelenkava, žluta, softshellové špíčky v barvě petrolej.

Využiti capáčků: na doma,na lezení, na písek, do školíčky, v dětské herně, v autosedačce, v nosítku, v kočárku, na návštěvu atd... jsou velmi praktické a pohodlné.

Capáčky jsou ušite z materiálu: vrchní část 100% kvalitní plátno bavlna, špičky a chodidla jsou ze softsellu s atestem pro dětí do 3 let =vyšší odolnost špiček a chodidel vůči otěru, skvělá varianta pro lezoucí dětí, capáčky uvnitř jsou vypolstrované a bavlna navíc vyztužená, uvnitř capáčky jsou vypodšité bavlnou tak že švy jsou schované dovnitř, dítě švy netlači při chůzi, chodidla mají 3 vrsty - bavlnu, odolný softshell ( dobra izolace  a ochrana nožiček) + odolný protiskluz dítě díky tomuto protiskluzu může rychleji lézt a při stoji mu nepodkluzují nožičky, protiskluz je omyvatelný, voděodolný a otěruvzdorný.

Výběr správné velikosti:

Měření chodidla: chodidlo měřte nejlepe v ponožce. K naměřené délce chodidla si připočtěte nadměrek minimálně 1 cm - 1,5 cm.

Velíkost: délka stélky uvnitř vhodná na velíkost 13,5 cm

                                    

Udržba:

Capáčky lze prat  s maximální teplotou 30 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, bez avivaže. Bez obav capáčky můžete vyžehlit. Podrážky jsou omyvatelné

Barvy:
Velikost:
21
,
22
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.3.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: banbonlu
Katalogové č.: 10366169
Vloženo: 28.2.2019
Menu
--