Domů Prodané zboží prodejce Rohačka Chromdiopsid - náramek pro sebedůvěru

Náramek je vyrobený z kousků chromdiopsidu, je navlečený na dvojité pružence. Vyfotografovaný kousek je ilustrativní, protože se jedná o přírodní materiál, můžou se jednotlivé náramky od sebe mírně lišit.

Náramek je vhodný na obvod ruky cca 16,8 cm.

Chromdiopsid je také známý jako „Ruský smaragd". Pochází z naleziště v Jakutsku. Tento krystal v sobě nese zelený paprsek léčení a hojení, odstraňuje emocionální blokády a otevírá svého majitele lásce, sebedůvěře, rozkvětu a růstu, rozvíjí analytické a intelektuální schopnosti. Odstraňuje staré citové blokády, zlé a špatné vzpomínky. Přináší hluboký klid a vyrovnanost. Tiší a vyrovnává emoce. Je kamenem srdeční čakry, kterou aktivuje, čistí a harmonizuje.
Je vhodný k hojení chronických onemocnění. Odstraňuje veškeré energetické blokády v oblasti plic a srdce a umožní tak tok léčivé energie do těchto oblastí. Je úžasnou podporou v době rekonvalescence. Pomáhá při relaxaci a posiluje imunitu. Blahodárně účinkuje na srdeční choroby. Má silné detoxikační účinky, dokáže z těla vypudit těžké kovy a podporuje funkci ledvin. Přináší klidný spánek.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
ostatní
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.5.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rohačka
Katalogové č.: 9316430
Vloženo: 20.2.2018
Menu
--