Domů Prodané zboží prodejce Pure Harmony Čisticí hygienický sprej na ruce Levandule

Dnešní doba si žádá, abychom dbali na zvýšenou hygienu rukou. Ať už jdete z práce, na nákup a nebo jste mimo domov delší dobu, je ideální mít po ruce sprej, který vám dopřeje pocit 100% čistoty rukou. 

Proto jsme vytvořili čisticí hygienický sprej, který nejen účinně ochrání, ale zároveň pečuje o vaše ruce a dopřeje vám potěšení, díky příjemné vůni esenciálního levandulového oleje. Je to ideální společník na cesty, není -li možné umýt si ruce vodou a mýdlem.

Hlavní složkou spreje je  96% alkohol rostlinného původu. Jeho výsledná koncentrace v produktu je 72 %. Levandulová voda obsažená ve spreji zklidňuje pokožku, glycerin  zvláčňující účinky, stejně jako esenciální levandulový olej, který je známý také díky svým antiseptickým účinkům.

Obsah: 50 ml 

Složení: alkohol rostlinného původu, organická levandulová květová voda, glycerin, 100% esenciální levandulový olej

INCI: Alcohol Denat. (72 %), Lavandula  Angustofolia Flower Water, Glycerin, Lavandlula Angustofolia Flower oil, Linalool (přírodního původu)

Určení:
ženy
,
unisex
prodejní cena
85 Kč
Prodáno 11.3.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pure Harmony
Katalogové č.: 12133037
Vloženo: 14.1.2021
Menu
--