Dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Čistý vitamin E - ALFA TOCOPHEROL DL.
INCI: Tocopherol
Čistý vitamin E je nahnědle červená viskózní (hustá) olejovitá kapalina rozpustná v tucích. Dá se nazvat přírodním konzervantem, protože brání oxidaci (zabraňuje žluknutí) olejů a olejových směsí a prodlužuje jejich trvanlivost.
Použití:
* anti-aging krémy a emulze
* noční krémy; hydratační pleťové krémy
* lesky na rty; rtěnky
* výroba mýdel
* masážní oleje
* šampóny a vlasové kondicionéry; séra a masky na vlasy
* solární kosmetika
* kosmetika po opalování
Skupenství: viskózní olejová kapalina
Barva: nahnědle červená (žlutohnědá)
Rozpustnost ve vodě: téměř nerozpustný
Rozpustnost v tucích: dobře rozpustný
Hustota (20°C): ca. 0,95 g/cm3
Balení: PET lahvička, těsnící víčko opatřeno trhací pojistkou
Gramáž: 10 gramů