Čistý vitamin E - ve vodě rozpustný, je nabízen jako surovina k domácí výrobě kosmetiky.
Vitamin E se dobře osvědčuje pro své antioxidační vlastnosti. Vitamin E přidaný
do kosmetického preparátu ( tělové a pleťové mléko - krém, mast, balzám na rty, bylinné masti, apod. ) má příznivý vliv na pokožku těla. Vitamín E dokáže v pokožce udržovat vlhkost, takže pokožka zůstává jemná a hebká. Ve všech typech kosmetických přípravků je vitamin E vhodný jak před, tak i po slunečním záření.
Přednosti vitaminu E:
* přírodní antioxidant
* zmírňuje proces stárnutí pokožky / pleti
* chrání buněčné membrány před poškozením volnými radikály a účinky UVA záření
* redukuje tvorbu jizev, urychluje hojení ran a spálenin
Vitamin E přidáváme do kosmetických výrobků /lze přidat i do stávající kosmetiky - lehce přimícháme/.
Balení obsahuje 5 gramů.