Domů Prodané zboží prodejce Dara bags CityLife Backpack no.137

Karolína zaklapla víko ultrabooku a ukládá jej do batohu. Lodičky vymění za pohodlné tenisky, vypasované sáčko za jednoduchý svetřík. Konečně pátek odpoledne a jí začíná víkend. Zůstane u rodičů na venkově. Bude si číst, odpočívat a možná si zajde na procházku do lesa. Má všechno? Peněženku, telefon, nabíječku, notebook, kosmetiku? Je až k nevíře, kolik se toho do jejího nového batohu vejde. Pravda, je sice městský, ale když on je tak pohodlný!

CityLife Backpack je mimořádně propracovaný batoh z dílny Dara bags! Skládaný přední díl mu dodává velký objem, zpevněné dno zaručuje bezpečné uložení věcí a stylová klopa na trojzubec odkazuje na charakteristický rukopis značky.

Batoh CityLife Backpack je vybaven dvěma nastavitelnými ramenními popruhy. Vnitřek batohu je prakticky rozdělen kapsou v podšívce a jednou vloženou kapsou. Integrované poutko umožňuje pohodlné přenášení v ruce. Široký vstup pro rychlou orientaci v prostoru - už žádné štrachání a hledání klíčů!

Městský baťůžek CityLife Backpack je vyroben s láskou a péčí. Lehoučký, praktický a k pomilování. Je prostě Dara!

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov, vinyl, 100% len

Produkty jsou vyrobené z rifloviny, kterou jsme opakovaně impregnovali. I přesto může látka přirozeně vykazovat rezidua barvících pigmentů. Buďte prosím obezřetní při kontaktu denimu se světlými tkaninami. Je potřeba dodržet pravidelnou impregnaci a zabránit styku s vodou.

Rozměry

Výška 31 cm
Šířka 40 cm
Hloubka 18 cm
Délka držátek až 83 cm
Vnitřní vstup 31 cm
Šíře dna 34 cm
Formát A4 ANO
Maximální nosnost 5 kg
Šířka popruhu 2,8 cm
Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 8786918
Vloženo: 29.8.2017
Menu
--