Domů Prodané zboží prodejce Auško Crossbody v modré - malá a praktická

o málé kabelce - taštičce jsem snila už dlouho, hledala jsem střih, který by se mi líbil a byl praktický ... a taky  šila "prototypy", které sice mají své využtí, ale že by byly malé se říct nedá ...

Vlastně to vždy začalo stejně, namalovala jsem představu a vrhla se do šití, už při stříhání a kreslení střihu jsem přemýšlela, že by bylo fajn kdyby se tam vešlo tohle a taky tamto, jo a vlastně ještě tohle ... výsledkem bylo, že z původní malé kabelky vždy vznikla taška jako "kráva" :) - jsou fajn, ale na lítačku prostě ne :)

Pak přišla kamarádka, že by se jí jedna malá hodila a já přestala přemýšlet co by se tam mohlo ještě vejít ... a tak tu máme konečně jednu malou a praktickou kabelku :) a protože se osvědčila nabízím jí i Vám :) hurááá

Kabelka je ušita z kombinace bavlněných látek, má tři kapsy na zip, jednu hlavní kapsu, která má uvnitř menší kapsičku a dvě menší, které jsou taktéž na zip a jsou na přední části.

Popruh je nastavitelný a přichycen pomocí karabinek, takže jej kdykoliv můžete sundat nebo vyměnit

Kabelka je vystužená, takže drží tvar a je velmi příjemná na omak.

Velikost je tak akorát na A5, tedy 26x21x4 cm

Líbí se Vám, ale chtěli byste jinou barevnou kombinaci ?

To přeci není problém, napište jakou barvenou kambinaci chcete a do týdne budete mít kabelku dle svých představ ... a pak už hurá do ulic :)

Prosím nekopírovat - stála mne spoustu přemýšlení, které je k nezaplacení

Barvy:
Styl:
městský
,
sportovní
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.5.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Auško
Katalogové č.: 7522530
Vloženo: 15.6.2016
Menu
--