Domů Prodané zboží prodejce Maňáková Čtecí polštář TOP VERZE

jste čtenář? Velký čtenář? Knihomol? pak určitě víte, jak bolí ruce při čtení objemných knih ... úlevu vám může přinést: 
*** ČTECÍ POLŠTÁŘ V DESIGNU NA PŘÁNÍ*** 
k čemu slouží? do popruhů vložíte knihu, stránky zajistíte gumičkou, položíte před sebe a můžete bez držení v klidu číst ... při čtení velkých knih vás za chvíli bolí ruce, nebo když se vám začnou zavírat oči, hrozí pád knihy na váš obličej ... takto se tomu vyhnete ... nebo si do volné ruky můžete vzít třeba oblíbené kafíčko, čaj či dvojku dobrého vína 
Polštář v TOP VERZI má popruhy na knihu, gumičky na zajištění stránek proti zavírání, všitou záložku, dvě kapsičky třeba na mobil, poutko na brýle, madlo na jednoduché přenášení, na zadní straně dvě velké kapsy, je svlékací a pratelný. Vlastní i dvě gumičky na uchycení tabletu , který naležato můžete dát popruhu a na stojato do gumiček ... při manipulaci pochopitelně opatrně ...
rozměr : š. 58, v. 40 cm
pochopitelně lze ušít i "osekanější" verzi, pokud všechny vychytávky nevyužijete a též barevné kombinace jsou neomezené. Budeme další varianty přidávat postupně, proto se s vašimi požadavky na nás obraťte, vyjdeme vám rádi vstříc. 
nejednodušší a nejmenší verze (jen popruhy na knihu, záložka a gumičky na zajištění stránek), vel.: 40x40cm ... cena bude 399 Kč. 
další varianty naceníme dle dohody s vámi ;-)

Barvy:
Velikost:
40x60 cm
Styl:
městský
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.4.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Maňáková
Katalogové č.: 10171401
Vloženo: 17.12.2018
Menu
--