Domů Prodané zboží prodejce zlatorenda ČTVEREČKY 4 x 4 mm ZIRKONY + RH (BLEDĚMODRÝ ZIRKON)

Miluji na špercích detail a dokonalost....

Kameny :

Čtverečky o velikosti 4 x 4 mm. Nádherný brus. Zirkony vysoké kvality. POlodrahokamy.

Kotlíky na kameny jsou silnostěné .

Ruční fasování kamene ...

.... Ruční zasazení kamene je zárukou dlouhodobého bezproblémového nošení. Ruční fasování kamenů je nejkvalitnější zasazení , jaké je ve zlatnictví používáno. Provádí se zastudena , přihrnutím materialu okolo kamene. Následným zaklepáním se vytvoří kolem kamene obruba, která se pak zapiluje... osmirkuje a zaleští. Kámen je pak usazen na dlouhá léta. Další výhodou je , že případně nehody ..jako upadnutí prstýnku a následné prasknutí kamene ...kámen vyměníte aniž by bylo na prstýnku cokoliv poznat.   Je to fasování BEZ LEPIDLA !

 Na povrchu jsou rhodiovány / s RH / ........Jedná se galvanické pokovení povrchu klenotnických či jiných výrobků vrstvou rhodia. Rhodium je velmi tvrdý otěruvzdorný kov, který má výbornou odolnost proti působení chemických látek v ovzduší. Např. u Ag materiálů chrání měkký povrch stříbra před poškrábáním a před vlivem vzdušné síry a před vznikem sirníku stříbrného, projevujícího se jako nabíhání (černání) výrobků ze stříbrných slitin. U bílého zlata zlepšují vzhledové vlastnosti i odolnost povrchu. Síla vrstvy je obvykle 1 mc.  Rhodiování je vhodné i pro alergiky. Barva výrobku po rhodiaci je jasně bílo-stříbrná. Matovaná místa se nešpiní

  Váha  páru  1,20g 

Stříbro 925 / 1000. 

Ruční práce . Puncováno .

Štyft do ucha je 8,5 mm dlouhý, mezi zašroubovaným balonkem a cargličkou na kámen je 2,53 mm mezera na ušní boltec.  Pokud potřebujete jinou délku / oměřte si délku na své naušničce / a napište si :-). Vyrobím.

Doba výroby záleží na nabrané práci , ale nebojte si napsat :-).

 Baleno do dárkového sáčku  , bublinkové obálky.

-------------------------------------------------------------------------------------

Na objednávku ráda vyrobím i v bílém zlatě.

.

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: zlatorenda
Katalogové č.: 6762046
Vloženo: 23.10.2015
Menu
--