Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Čtyři dohody...náramek

Náramek s kabošonem prehnitu, chryzoprasu, nefritu a se surovým vltavínem...

Náramek je vyroben z obecného kovu s ornamenty a čtyř kamenů - chryzopras, pravý nefrit - kanada, prehnit a vltavín. Velikost kamenů je od 1,5 do 2,4cm. Prehnit je světle zelený s vrostlicemi epidotu, chryzopras je světle zelený s tmavší kresbou, nefrit je sytě, mechově zelený. Vltavín má velikost 2,1cm, váha je 1,8 gramu, barva temně zelená, lokalita Vrábče. Zdobeno cínovaným drátem a kuličkami cínu. Vnitřní průměr náramku je 7cm - na střední a štíhlou ruku. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 18 gramů.

Mohu doplnit prstenem.

Prehnit zvyšuje jasnovidecké schopnosti. Přináší klid a ochranu. Může pomoci zmírnit deprese a stavy úzkosti. Zelená barva kamene působí sklidňujícím dojmem a poutá nás k přírodě a její podstatě. Prehnit se hojně využívá ve Feng Shui, dokáže vyčistit energie v domově nejen od přístrojů vyzařující elektromagetické záření, ale také po hádce při tiché domácnosti. Některé prameny tvrdí, že meditací s prehnitem, se lidé můžou naladit na řeč s nadpřirozenými bytostmi, zejména anděly. Jisté je, že vám prehnit pomůže při meditaci zklidnit mysl, materialistické sklony a příliš hbitý jazyk.


Vltavín přináší svému majiteli štěstí a plodnost. Otevírá a čistí různé bloky, harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst. Je užitečným kamenem pro příliš citlivé lidi - pomáhá jim přizpůsobit se a bránit se proti prudkým emocím. Přináší a inspiraci. Podporuje schopnost soucitu a empatie. Odbourává překonané a utkvělé myšlenky. Na tělesné úrovni spouští mohutné přívaly energie směrem do těla. Vltavíny vznikly při dopadu meteoritu na zemský povrch před cca 15 miliony let. Ceny vltavínů se pohybují od 60Kč do 1000Kč za gram.
 

Chryzopras pozvedává emoce, poskytuje naději, uklidňuje, přináší potěšení, úspěch v nových podnicích, nové přátele, přitahuje peníze, odstraňuje závist, sobectví, napětí a stres. Pomáhá odpouštět, přijímat sám sebe i druhé, zahání tíseň, předchází nočním můrám, dodává pocit bezpečí, důvěry a jistoty.

Nefrit tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději, podporuje umění rychlého rozhodování a bystrého úsudku, toleranci. Pomáhá léčit záněty a nedostatečnou funkci ledvin, pomáhá vyplavování písku z močového ústrojí. stimuluje funkci srdce, čistí organismus od zplodin a jedů, podporuje funkci střev. Pravý Nefrit bývá často zaměnován se serpentinem a jadeitem. Nefrit lze bezpečně poznat dle tvrdosti - na rozdíl od serpentinu do nefritu nelze např. skleněným střepem udělat vryp.
 
 

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
vltavín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.5.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11453464
Vloženo: 30.4.2020
Menu
--