Domů Prodané zboží prodejce Katyroucova ČUMÁČEK léčivý eukalyptový balzám 15ml

ČUMÁČEK je směsí výživných olejů-60% bio nerafinovaného bambuckého másla, 30% mandlového oleje, 10% avokádového oleje     

ČUMÁČEK byl intuitivně neočekávaně vyroben s účelem mazání podrážděné části pod nosánkem při rýmě v zimním či jiném období. Pro inhalaci účinné silice eukalyptu pro uvolnění hlenů :-) ale je ho možné využít i na jiné účely-mazání čela při migréně, léčení oparů, akné a drobných ran ;-)                            

Všechny níže popsané oleje používám, protože obsahují mnoho vitamínů, jsou skvělé promašťující na suchou kůži, hlavně nedráždí citlivou pleť. A hlavně mají vyživující účinek.

Bambucké máslo 

Nenasycené mastné kyseliny (lipidy) ochraňují citlivé oblasti pod nosánkem proti podráždění, vysušování. V případě mazání pusinky tuky ochraňují rty proti omrznutí a rty se v zejména mrazivém prostředí nevysušují.

Vitamíny A,D,E a F:        

Vitamín A- a jeho deriváty jsou účinným lékem proti akné, mají regenerační účinky na pokožku.

Vitamín E je nejdůležitější antioxidant v těle, chrání buňky před účinky volných radikálů, zpomaluje vznik vrásek okolo úst.  Má zjemňující a regenerační účinky.

V bambuckém másle byl nalezen triterpenický alkohol, jeho deriváty byly nalezeny také v řadě léčivých rostlin, např.ženšenu, a je jim přisuzován antibakteriální, protizánětlivý a proti-rakovinný účinek. Proto bambucké máslo můžete společně s eukalyptovou silicí využít na akné, opary a drobné ranky

Mandlový olej

Pokožce dodává pocit hebkosti, mírní podrážeění, chrání především suchou kůži. Je účiný při ošetřování popálenin, zlepšuje akné a ekzémy. Výborně regeneruje pokožku spálenou slunečním zářením. Obsahuje také vitamíny A, E,F, z řady minerálů to je draslík, vápník, hořčík aj.

Avokádový olej

Pro suchou, velmi citlivou, zanícenou a unavenou pleť. Podporuje obnovu buněk a regeneraci pokožky. Výborný na akné.

Eukalyptová silice- má velký vliv na dýchací ústrojí. Zvlášť se hodí v zimním období, kdy jsou typické rýmičky a jiné záněty dýchacího ústrojí.

Při aromaterapii se eukalyptus používá za účelem uvolnění ucpaného nosu(uvolňování hlenu), u plicních onemocnění a dokonce zamezuje vzniku astmatických záchvatů. Pro sví antibakteriální účinky se používá k ošetřování ran či akné. Eukalyptus navíc léčí i jinou fyzickou bolest, až už je jakkoli aplikován, pomáhá tedy při migréně.

BOHUŽEL MOJE KOSMETIKA NEMÁ KOSMETICKÝ CERTIFIKÁT A NENÍ DLE NOREM ZÁKONA Č.258/2000 Sb., O ochraně večejného zdraví, TAK SVÉ VÝROBKY PRODÁVÁM JAKO DEKORAČNÍ PŘEDMĚTY (Kategorie vonné dekorace). I TAK SVÉ VÝROBKY POUŽÍVÁM JAKO KOSMETIKU, ALE TO UŽ JE NA RISKU KAŽDÉM Z VÁS :-) NAPIŠTĚ VZKAZ, MŮŽEME SE POBAVIT .....

Barvy:
prodejní cena
49 Kč
Prodáno 29.4.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Katyroucova
Katalogové č.: 6891753
Vloženo: 26.11.2015
Menu
--