Domů Prodané zboží prodejce jeňapr Dárková sada 4+ 1 pro miminko - opičky

Mnohdy sháníte a vymýšlíte dárek pro právě narozené miminko. Vyberte si z dárkově balených sad pro holčičky i pro kluky. Tato obsahuje nepromokavý bryndáček, nahřívací pohankový polštářek, slinták a chrastítko a vše je zabalené do většího pytlíku, který se dá využít na plínky nebo později na bačkorky.

Nepropustný bryndáček je z jedné strany ze zahraniční bavlněné designové látky a z druhé strany je froté s PUL zátěrem, takže nepropustí vodu a zahřeje. Zapínání má na suchý zip. Šáteček je od nejmenšího špuntíka od 0 - 3 let. Je do obvodu krčku 32 cm. Výška bryndáčku, velikost bryndáčku je cca 32 x 23 cm.

Nahřívací polštářek se používá na bolavé bříško nebo když rostou zoubky. Má svlékací povlak, takže stačí svléct košilku a přemáchnout a polštářek je opět jako nový. Polštářky stačí nahřát na 20 vteřin v mikrovlné troubě, na topení nebo na sluníčku. Slupky nakumulují teplo a vydrží příjemně hřát na bolavém místě. Polštářek má velikost 20 x  21 cm a obsah bio pohankových slupek je cca 180g.

Chrastítko pro nejmenší ze zahraniční bavlny a druhá strana tvoří heboučké a mazlivé minky v tyrkysové barvě. Z boku jsou všité grogrénové a bavlněné stuhy.  Dovnitř jsem vložila chrastítko, které se používá k výrobě hraček. Vnitřek je vyplněn PES kuličkami, které jsou vhodné i pro alergiky. 

- Nepropustný slintáček je z jedné strany ze zahraniční bavlněné designové látky a z druhé strany je froté s PUL zátěrem, takže nepropustí vodu a zahřeje. Zapínání má na suchý zip. Šáteček je od nejmenšího špuntíka od 0 - 3 let. Je do obvodu krčku 35 cm. Výška šátečku je 19 cm.

Prát na 40°C, slinták a bryndák žehlit jen po lícové straně na II.stupeň, chrastítko doporučuji prát v ruce ve vlažné vodě..

Cena je za celou sadu.

V nabídce najdete i jiné dárkové sady.

 

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.5.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: jeňapr
Katalogové č.: 8550586
Vloženo: 21.5.2017
Menu
--