Domů Prodané zboží prodejce Marcík1 Dárková souprava pro miminko růže 4 dílná

Krásný a praktický dárek pro nastávající maminku. Sada obsahuje:

Plenkovník, přebalovací podložku, muchláčka a kousátko.

1.Plenkovník je praktická pomůcka k přebalování při cestování s miminkem, vše je pohodlně při ruce. 

Vrchní část je vyztužená, zapínání velmi praktické na knoflík a gumku. Má 4 kapsy a poutko s karabinkou na dudlík. Vejde se tam přebalovací podložka, vlhčené ubrousky (menší balení), krém, čtyři pleny (na fotce největší velikost - č.4) a dudlík.

- rozměr rozloženého plenkovníku: cca  40 x 28 cm, rozměr zapnutého plenkovníku: 20 x 28 cm, materiál: 100% bavlna, materiál je předepraný, už se nesrazí.

Údržba: nejlépe ruční praní, nebo v pračce na jemný program, teplota vody max. 30 °C, výrobek se nesmí bělit, ani sušit v sušičce. Žehlení při max.teplotě 150 °C.

2.Přebalovací podložka o rozměru cca 70 x 50 cm. Z jedné strany bavlněná látka (100% bavlna s atestem pro děti do tří let), z druhé strany nepropustné froté s PUL zátěrem. 

3.Muchláček cca 12x12 cm  - hračka pro nejmenší, je ušitý z bavlněných látek, na jedné straně růže, na druhé straně růžové MINKY, kroužek z neleštěného dřeva, doplněno stuhami a šňůrkami. Vyplněný PES kuličkami. Slouží ke hraní a také jako kousátko - pomáhá děťátku při prořezávání zoubků.

4.Kousátko - hračka a pomocník při prořezávání zoubků, je ušité ze 100% bavlny, kroužek z neleštěného dřeva.

Barvy:
Určení:
dívky
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
710 Kč
Prodáno 30.1.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Marcík1
Katalogové č.: 12246498
Vloženo: 19.2.2021
Menu
--