Domů Prodané zboží prodejce Magmé Dárkový poukaz Kurz kamenosochařství - léto 2024

Otevřený dárkový poukaz na kurz kamenosochařství v letní sezoně 2024 s volbou termínu dle výběru, které budou vyhlášené nejpozději v březnu 2024.

Kurz probíhá v malé vesničce na Rakovnicku, pracuje se s pískovcem či opukou v atelieru akademické sochařky Magdaleny Mézlové. Letní kurzy mají již více než 10 letou tradici a většina účastníků se rádi navracejí a tvoří pod vedením s konzultacemi krásné zahradní či interiérové sochy, aniž by před tím měli jakékoli předchozí zkušenosti. Pokud by jste si rádi něco podobného vyzkoušeli, nebo by jste rádi někoho tímto dárkovým poukazem obdarovali, doporučujeme neotálet, jelikož bývá zájem a termíny se rychle po vyhlášení zaplňují.

Kurz je třídenní, většinou se jedná o prodloužený víkend včetně pátku. Materiál, nářadí, obědy, drobné pohoštění a ubytování ve sdílených podkrovních pokojích pro 3 osoby je zahrnuto v ceně.

Kurz mohou navštívit s rodiči i větší odrostlejší děti, i když je primárně určený pro dospělé.

Přijďte si k nám vytvořit svojí zahradní sochu, pítko pro ptáčky, fontánku, zvoničku, domovní znamení, reliéf, nebo abstraktní či figurální sochu, vše a mnoho dalšího je zvládnutelné a realizovatelné. Tvoříme vlastním tempem v příjemné atmosfeře s kolektivem podobných nadšenců.

Klidně kdykoli napište pro více informací. Těšíme se na Vás.

prodejní cena
9500 Kč
Prodáno 14.9.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magmé
Katalogové č.: 14217933
Vloženo: 14.9.2023
Menu
--