Domů Prodané zboží prodejce lind Dárkový poukaz na sítotiskovou dílnu
Chtěli byste si potisknout vlastní lněné plátno a nevíte, jak taková sítotisková dílna probíhá?

Objednáte si dílnu a tím si zajistíte místo na jednom z aktuálních termínů. Potom za mnou přijedete do Brandýsa nad Labem. Dostanete ode mě lněné plátno o rozměru 150 x 75 cm a vytvoříte na něj nádherný autorský motiv pomocí vlastní alternativní sítotiskové šablonky.
K dispozici budou také moje sítotiskové šablony, razítka, válečky, barvy na látku a všechny potřebné pomůcky pro sítotisk, zázemí a prostor. Dám vám také plno dobrých rad a tipů a budete samostatně tvořit - tedy pojednávat autorské plátno.

Vy se budete radovat ze své šikovnosti a začnete vymýšlet, co z vlastnoručně potištěného plátna ušijete a třeba se pustíte i do dalšího samostatného vytváření sítotisků. Potom mi pošlete fotky výsledků a já budu mít také radost :.)


Termíny pravidelně vypisuji tady.

Dílna probíhá v Brandýse nad Labem.
Tisk trvá 6 - 7 hodin.
Kapacita prostoru je omezená na 5 osob.
Všechny pomůcky budou k dispozici, s sebou si vezměte jen pracovní zástěru.


Fotografie z proběhlých kurzů najdete tady.

.

Poukázku vám po objednání zašlu v elektronické podobě nebo vytištěnou a doplněnou o vzorek sítotiskem potištěného plátna poštou. Na přání na ní mohu dopsat konkrétní jméno.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lind
Katalogové č.: 9142325
Vloženo: 18.12.2017
Menu
--