Domů Prodané zboží prodejce Ričizhor Darovat úsměv

Autorský přívěsek s krásnou přírodní drůzičkou Epidotu-Čr Sobotín

-použita kvalitní nerezová ocel

-leštěný a povrchově ošetřen

-38x22mm

Epidot-Nalézá se v barvách od zelené, přes hnědou až k černé a je tvrdý a neprůhledný. Pochází z Bra zílie. Pomáhá léčit úzkostlivost a odstraňuje přebytečné tělesné teplo, drží-li se v ruce. V antickém světě byl ctěn jako talisman pro nezranitelnost v boji a pomáhal ke šťastnému návratu k rodině. Je to kámen zraněného srdce, jeho utěšitel v bolesti na zklamání v lásce nebo sebelítosti. Pomáhá nám najít sebe sama. Je kamenem hluboké relaxace a klidu. Odbourává veškerý stres, napětí, bolestné vzpomínky a zkušenosti. Výborným pomocníkem pro lidi, jež trpí nedostatkem času a pracovním vyčerpáním. Zvyšuje a dodává svému majiteli jeho osobní sílu. Ukazuje na váš vnitřní potenciál a odhaluje vaše nejlepší vlastnosti. Čistí staré potlačené emoce a to jednou provždy. Otevírá dveře všem, jenž se bojí duchovního růstu. Vyrovnává emocionální tělo a auru. Stimuluje imunitní systém, játra a zlepšuje zažívací systém. Pomáhá vstřebávání živin do krevního řečiště. Pomáhá při léčbě poruch spojených s nervovou soustavou. Změkčuje a vyhlazuje pokožku. Stimuluje, zvyšuje zájem a vnímání.

Křištál

Je nejuniverzálnější ze všech krystalů a je symbolem světla na Zemi, průzračnosti duše, síly léčivé energie. Je jako katalyzátor, který přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše, průvodcem k nekonečnu. 
Jeho jasný, přímý paprsek obsahuje všechny barvy duhy. Spojuje nás s absolutnem a s pramenem prapůvodní energie, která se skrývá v hloubi naší duše jako božské světlo, prozařující celý tento svět. Neustále nás zve ke splynutí s jeho jasným světlem. Podobně jako ametyst je všude ve světě ceněn jako meditativní kámen - dnes stejně jako dřív.

V magické oblasti má odporovat veškerému zlu, neutralizovat negativní energii a černou magii, podporuje jasnozřivost, dodává energii a světlo do našeho snažení. Propojuje naší duši s vesmírnou věčností, harmonizuje, čistí a chrání auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie, odplavuje veškeré nečistoty aury a disharmonie duše. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Je kamenem, který pomáhá pročišťovat celého člověka, zmírňuje zemské negativní záření včetně geopatogenních zón, odblokovává vnitřní Já, zvyšuje duchovní síly, srovnává jin a jang, zesiluje a převádí energii.

Pomáhá při srdečních nemocech, leukémii, střevních a vředových onemocněních a proti ozáření. Uvolňuje blokády, ochraňuje a dodává energii. Ovlivňuje korunní čakru a ostatní pročisťuje. Je to kámen, který se hodí skoro pro všechny lidi. O jeho pomoc můžeme poprosit při střevních potížích a potížích celého trávicího traktu, neuralgických bolestech, nevolnosti, závratích, bolestech hlavy.

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál:
nerezová ocel
,
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.3.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ričizhor
Katalogové č.: 6063202
Vloženo: 23.2.2015
Menu
--