Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Dávná historie...(amonit, jaspis, karneol) náramek

Autorský cínový náramek s velmi pěkným amonitem, kuličkou karneolu a výběrovým červeným jaspisem ...

Velikost amonitu v je 3 x 2,6cm, země původu - Madagaskar. Jde o výběrový kousek s výraznou kresbou v odstínech hnědé, béžové a medové barvy. Jaspis má sytě červenou barvu, velikost je 2cm. Kulička karneolu má červenooranžovou barvu - proti světlu je průsvitná, průměr je 1cm. Náramek je vyroben z cínovaného drátu různých průměrů. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Velikost je volně nastavitelná - na štíhlou i silnější ruku - průměr 5,6 až 8cm. Váha šperku je 31 gramů.

náramek je originál, v nabídce je i náhrdelník do soupravy

Fosílie jsou pozůstatky pravěkých tvorů a rostlin, zahynulých před milióny let. Za dlouhá období se přeměnily v kámen. Jelikož kdysi byly živé, jsou úzce spjaty s pátým elementem Akášou. V mystice fosílie přestavují věčnost, čas a vývoj. Jsou důkazem toho, že nic v přírodě není ztraceno, vše má svůj účel. Používání fosílií k rituálním účelům sahá hluboko do minulosti. Šamani používali fosílie k zesílení energie. Obecně můžeme fosílie používat zejména k ochranným účelům a vyvolání vzpomínek.

Amonité jsou zkamenělí mořští živočichové spirálovitého tvaru. Jejich zkameněliny se vyskytují v bohaté škále barev, které vyniknou zejména po leštění a broušení. Je jich známo více než 500 druhů. První jedinci se vyvíjí před 410 mil. let. Vymírají ke konci "křídy" (před 66 mil. let). Většinou dosahovali velikosti několika centimetrů až desítek centimetrů, jsou ale známy i nálezy o velikosti více, než 2metry. Největší nalezený exemplář měřil 2,3m!

Jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Venuši a náleží elementu země. Uvádí do rovnováhy city a mysl, učí nás žít v souladu s přírodou. Může pomáhat odstranit "noční můry" a podporuje klidný spánek.

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost, harmonii a schopnost pozitivního pohledu na život. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a odpuzuje negativný myšlenky. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. 

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
jaspis
,
karneol
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.7.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10765198
Vloženo: 30.7.2019
Menu
--