Domů Prodané zboží prodejce Mana design Dětské povlečení BAREVNÉ SOVIČKY pro malé holčičky

Dětské povlečení BAREVNÉ SOVIČKY pro malé holčičky :)

polštářek - "sovičková" a bílá, rozměr 60x40 cm

peřinka - červený proužek a bílá, rozměr 130x90 cm

Dětské povlečení ,,Barevné sovičky" je ušito kombinací české jednobarevné, vzorované a americké designové látky a je vhodné zejména pro holčičky.

Na polštářek je z jedné strany použita krásná americká látka se žlutými, oranžovými a červenými sovičkami na bílém podkladu. Druhá strana je ušita z bílé látky. Zavazování na ,,širší pásečky" z těchto použitých látek (prohozená varianta, tedy, u bílé strany jsou našity barevné pásečky a u ,,soviček" jsou pásečky bílé).

Na peřinku jsem použila české látky. Jedna strana je červenobílý proužek a druhá bílá. Zavazování vyhotoveno stejným postupem, jako u polštářku, tedy na pásečky a prohozením těchto dvou použitých látek.

Pokud budete mít zájem o jinou barvu či vzor peřinky nebo jiný rozměr povlečení, napište mi, prosím, prostřednictvím "dotazu na zboží" a domluvíme se. Ráda ušiji podle Vás :)

Látky: 100% bavlna

Látky jsou předem vysrážené a seprané na 30°C. Doporučuji prát taktéž a žehlit nejlépe za vlhka :)

Další varianta soviček s červenou peřinkou: https://www.fler.cz/zbozi/detske-povleceni-sovicky-houkalky-6014194

A úplně jiné sovičky, tentokráte z francouzské látky najdete zde: https://www.fler.cz/zbozi/povleceni-do-postylky-exclusive-sovicky-6211267

Barvy:
Určení:
dívky
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mana design
Katalogové č.: 6685587
Vloženo: 30.9.2015
Menu
--