Domů Prodané zboží prodejce kidsVAKy Dětský sedací vak sovy

Originální válecí vak pro děti, který se stane nejen praktickým doplňkem do každého dětského pokoje, ale také skvělou hračkou, která rozvíjí dětskou fantazii. Tento pytel si Vaše děti zamilují a už ho nepustí. Počítejte s tím, že jim ho budete vozit sebou i k babičce na návštěvu. Děti se s tímto křesílkem nebudou nudit!

Všechny produkty vyrábíme s láskou a maximálním důrazem na kvalitu. Sedací pytle jsou dvojitě prošívané a v zadní části mají zabezpečený plnící otvor, kterým lze regulovat množství polystyrénové náplně. Granulátová náplň o průměru cca 3mm je certifikovaná a vhodná i pro alergiky. Náplň se dokonale přizpůsobí tělu a navíc příjemně hřeje.

Zadní opěrka pytle je dostatečně široká a umožňuje kvalitní oporu pro záda. Posedová část je širší a  máte možnost si pohodlně opřít ruce a vyvýšená zadní část umožňuje oporu pro hlavu. Pro odpočinek ideální křeslo. Je zařazeno mezi variabilní pytle, a proto jej lze použít jak k sezení, tak i k pololehu. Výhodou tohoto pytle je jeho fantastická pohodlnost, drží tvar, navíc výběr v mnoha barvách z něj činí opravdu luxusní, stylový a naprosto jedinečný nábytek. Povlak lze při zašpinění čistit čistidly na vodní bázi.

Záruka: 2 roky
Hmotnost: 3 kg
Rozměr v x š x h: 75 x 100 x 130 cm
Materiál: voděodolná kočárkovina
Výplň: EPS 70 kuličky
Barva: modrá, šedá, bílá
Nosnost: 40 kg
Dětské: Ano
Barvy:
prodejní cena
1164 Kč
Prodáno 6.3.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kidsVAKy
Katalogové č.: 10281284
Vloženo: 31.1.2019
Menu
--