Domů Prodané zboží prodejce cu DIJÁŘ/ Začít kdykoli...

Rukou a tuší, okem a nohou psaný dijář, který je možno začít používat kdykoli v průběhu roku (do prázdných kolonek ke dnům stačí dopsat datum, měsíc a rok).

Diář velikosti A5/ Celkem 52 potištěných listů, vždy na levé straně DIJÁŘE se nachází jeden týden (52 týdnů = 1 rok), pravá strana volná/ Na začátku a na konci akvarelový papír náhodné pastelové barvy/ Vše skryto v deskách z pevného recyklovaného kartonu/ Kroužková vazba stříbrné barvy/ Tisk na tuze krásný papír Flora barvy "šampaň", gramáž 130/ Pastelově žlutá gumička přes dijář.

________________________________________________________

Součástí dijáře je samolepka s kreslenými a ručně psanými symboly (státní svátky, měsíce, různé nadpisy atd.) a samolepka s nápisem "Dijář" a s různými cu obrázky (tisk originálních kreseb tuší), které je možno dle libosti a chuti nastříhat a ne/nalepit nado dijáře.

Dijář dále obsahuje kolečka lepítka (18 kusů, různé barvy) pro připomenutí důležitého termínu (narozeniny, svátky, výročí apod.).

Každý jednotlivý týden má pomocné kolonky (Musím/ povinnosti; Chci/udělat, zařídit...; Schůzky/ kroužky aj.), jež vznikly po vzoru Cu hesla: "Na stůl a papír, z hlavy ven" a jsou inspirovány Pepou.

Rozvrh s princeznami tady.

Diář pro rok 2014 velikosti A6 a s designem starého dobrého propisotu zde.

Barvy:
Velikost:
A5
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.10.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: cu
Katalogové č.: 3066134
Vloženo: 23.9.2012
Menu
--