Domů Prodané zboží prodejce DOG SOUL DOGSOUL tlapkový balzám 30ml roll- up

Stejně jako lidé, tak i psi mohou trpět suchými a popraskanými nohami. Velmi horké a nízké teploty poškozují polštářky chodidel, což může být opravdu pro pejsky bolestivé.

DOGSOUL tlapkový balzám je 100% přírodní produkt, ve kterém najdeme směsy přírodních olejů i másel z ověřených zdrojů. Tento speciálně vytvoření balzám je určen k hydrataci suchých a zrohovatělých psích tlapek. Lze použít jako ochranu a prevenci poškození polštářků jak už horkem, tak zimou.

Tlapky pejska by neměly být suché a hrubé. Zdravé packy by měly být hydratované a houbovité.

DÁVKOVÁNÍ:

Díky novému balení  roll-up je nanášení na tlapky jednoduší. Pomocí kolečka vysunete požadované množství a aplikujete na packy. Poté doporučujeme vmasírovat do polštářků tlapek. Pokuste se pejska udržet chvíli v klidu, alespoň než se balzám mírně vsákne. Předejdete případnému uklouznutí a zranění.

SLOŽENÍ: 

Bambucké máslo, Kokosový olej, Olivový olej, Levandulový olej, Měsíčkový olej, Makový olej, Včelí vosk, Vitamin A, Vitamin E

Objem: 30ml

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: DOG SOUL
Katalogové č.: 11576905
Vloženo: 21.6.2020
Menu
--