Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Dračí duše...(jaspis brakcie Maroko) náhrdelník

Autorský šperk s brekciovým japisem s hematitem...

Velikost kamene je 4 x 2,1cm. Barva je červená až rudá s bílou  kresboua černými vrostlicemi hematitu. Jde o surový kámen s leštěnou přední stěnou, lokalita Vysoký Atlas, Maroko. Zdobeno cínovaným drátem a kuličkami cínu, usazeno bez lepení. Patinováno měděnou patinou, leštěno, povrchově ošetřeno. Celková velikost šperku je 5 x 2,3cm. Zavěšeno na černé voskované šňůrce, délka 45+5cm. Váha šperku je 22 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

 šperk je originál.

Jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Venuši a náleží elementu země. Uvádí do rovnováhy city a mysl, odstraňuje deprese, učí nás žít v souladu s přírodou. Je kamenem zdraví, má silné léčivé účinky, podporuje samouzdravovací proces těla, odstraňuje toxiny z těla, hojí záněty, podporuje nervový a imunitní systém, buněčnou regeneraci a obnovu organismu hlavně při nejrůznějších nádorech, zbavuje nočních můr a podporuje klidný spánek.

Hematit je projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně. Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.
Přispívá k lepšímu soustředění. Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.5.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14673391
Vloženo: 15.5.2024
Menu
--