Domů Prodané zboží prodejce Labatti Dřev. motýlek HARMONY SPECIAL - zebrano/ořech malý

Luxusní tvarovaný dřevěný motýlek z kombinace exotického zebrana a ořechového dřeva uprostřed. Díky svému tvaru přiléhá motýlek mnohem lépe ke krku. 

Motýlek je celý dělaný ručně z masivu, je opatřen černou pruženkou s nastavitelnou velikostí obvodu krku a zapínáním na háček.

Rozměry jsou 10x4cm a ikdyž se motýlek zdá úzký, je přesto pevný a jen tak se nezlomí.

Povrch motýlku je lakován a broušen, což znamená, že je krásný na pohled a hebký na dotek. Každý motýlek je originál, tudíž se jeho textura a vzhled může mírně lišit kus od kusu. 

Na motýlek si můžete nechat něco vygravírovat, např. iniciály, datum svatby, krátké věnování... Cena gravírování je 200Kč.

 

NĚCO O ZEBRANO (ZINGANA NEBO ZEBRAWOOD)

Zebrano je velmi těžké a tvrdé exotické dřevo, které se hojně využívá pro svůj vzhled a charakteristickou texturu, která připomíná pruhy zebry. Vyskytuje se zpravidla v Africe a nejvíce v oblastech Kamerunu.

NĚCO O OŘECHU ČERNÉM (OŘECHU AMERICKÉM - JUGLANS NIGRA)

Ořech černý je tmavé tvrdé dřevo. Pochází z USA, odkud byl dovezen i do Evropy. Jeho plody se využívají v léčitelství. Dřevo má charakteristickou vůni a využívá se u luxusnějšího masivního nábytku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál - textil:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.1.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Labatti
Katalogové č.: 7801405
Vloženo: 27.9.2016
Menu
--