Domů Prodané zboží prodejce dřevák dřevákův originální vizitkovač

Vážím si sám sebe, vážím si své práce, vážím si svých zákazníků, vážím si svých vizitek a proto, když je mám v salonu, nebo někde jinde, kde se chci zviditelnit a zaujmout mezi ostaními volně pohozenými vizitkami, používám autorský "dřevákův originální vizitkovač pro 100%"!!!

Je to tak jednoduché a primitivní, ale přitom efektní a dokonalé!!!! Jedná se o masivní dřevěnou desku, kde je v jedné části popsána Vaše činnost (kvalitní tisk, nakašíravaný na dřevě), popřípadě další informace o Vašem podnikání a v druhé části desky jsou zářezy, kde se hrdě nabízejí novým zákazníkům Vaše jedinečné vizitky.

Vizitkovač se dá také pověsit na zeď a tím na sebe ještě více upozornit, základní velikost je cca 15x20x1,8cm, velikost reklamní plochy je cca 12x20cm a po straně je 9-10 zářezů pro vizitky. Barevné provedí je na domluvě a cena nezahrnuje grafické zpracování Vaší reklamní plochy na vizitkovači.

Případné dotazy přes poštu Fler.

Barvy:
prodejní cena
222 Kč
Prodáno 2.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: dřevák
Katalogové č.: 4085876
Vloženo: 17.7.2013
Menu
--