Domů Prodané zboží prodejce Mavlnka Dřevěná klika dveřní třešňová SLEVA 40 % ZA 970 KČ

U třešňové kliky nenajdeme rovnou plochu nebo náznak linie, zaoblené prvky tvoří velkou většinu její formy. Podobně jako buková klika je také třešňová jakýmsi archetypem kliky, ale opačného tvaru, jakoby říkala: Polož si do mne ruku a vejdi.

Rozměry: 15,5 cm x 7 cm x 3,5 cm

Dřevěné kliky z dílny Mavlnka vznikly dlouhodobým vývojem a po mnoha konzultacích s lidmi z různých oborů, ať už to byli stavitelé dřevostaveb, truhláři, nebo badatelé zabývající se organickou architekturou. Jejich životní příběh s sebou nese mnohá setkání, kdy jsme se nasmáli a zároveň žasli překvapením nad tvary, které se pod lidskýma rukama ve dřevu objevily. Každé takové setkání posunulo jejich vývoj dál.

V současné době vyrábíme řadu dveřních a okenních klik v pěti různých dřevinách: jilm, dub, buk, ořech a třešeň.

Dveřní kliky mají rozteč od osy kliky k fabce 90 mm, ale na přání můžeme za stejnou cenu vyrobit také štítek s roztečí 72 mm. Jsou určeny pro všechny typy dveří. Štítek má tloušťku 12 mm a ke dveřím ho lze jednoduše přišroubovat dvěma ozdobnými vruty. Hranol je vždy napevno zalepen k jedné z klik, s druhou je spojen klasickým způsobem: zezdola na červík. Obvykle pilujeme otvor ve štítku pro fabku, ale jsme schopni vytvořit také otvor pro dozický zámek.

Kliky jsou natřeny dvěma vrstvami tvrdovosku od rakouské firmy Complex, šetrným vůči životnímu prostředí. Díky tvrdovosku získávají kliky na odolnosti a pokud se zašpiní, mohou se bez obav omýt.

Záruka na kliky je pět let, ale pokud budou sloužit k účelu, ke kterému mají, vydrží minimálně tak dlouho, jako Vaše okna a dveře.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mavlnka
Katalogové č.: 2994055
Vloženo: 30.8.2012
Menu
--