Domů Prodané zboží prodejce A BA BU Dřevěný kroužek 56 mm 1 ks

Tak dlouho jsem hledala 100% kvalitní dřevěný kroužek pro svá hryzátka, až jsem se naštvala a vyrobila si ho sama. Další z krásných kroužků je tu! Obvolala jsem celou republiku a konečně našla pána na Vysočině, který přímo pro mě vyrábí tyto dokonale jemné a vybroušené kroužky. Nenajdete na nich třísku, ostrý záhyb ani vnitřní šev od strojové výroby. Dělá totiž každý kroužek zvlášť ručně a poctivě. Vím jaká je to díra na trhu a tak bych je ráda zprostředkovala i ostatním.

  • Vnější průměr 56 mm
  • Šířka kroužku 8 mm
  • Vyráběný na míru pro moji značku na Vysočině
  • Narozdíl od jiných kroužků na trhu je vyráběný ručně a ne strojově - nemá žádné třísky, vnitřní ostrou hranu a je jemně vybroušený do hladka
  • Bukové dřevo je přírodní, bez jakýchkoli úprav

Dřevěné kousátko je nejlepší kamarád pro miminko, které trápí zuby. Dásně svědí, bolí a miminko slintá a zkouší kousat vše včetně své ručičky. Dřevo působí antibakteriálně a je mnohem lepší než plasty. Můžete použít na různá kousátka, šité dekorace nebo k výrobě hraček pro miminka. Hodit se vám bude ke střihu na hnízdo s kousátkem.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: A BA BU
Katalogové č.: 10389582
Vloženo: 8.3.2019
Menu
--