Domů Prodané zboží prodejce Woodlife Dřevěný náhrdelník s kvítkem tvar trojúhelník

Ručně vyrobený náhrdelník ve tvaru trojúhelníku s dvěma druhy dřeva (JATOBA, AMERICKÁ TŘEŠEŇ) a suchým květem  uvnitř v barvě červené zalitý v křišťálové pryskyřici. Řetízek je z chirurgické oceli, která nevyvolává alergické reakce a nečerná. Řetízek je typu hádek. Tento šperk představuje eleganci a styl, jenž doplní váš outfit. Objevte nekonečnou sílu přírody a kouzlo, které se v ní nachází. Jen pro ty, kteří milují přírodu. Vyrobeny s láskou ke dřevu.

Náhrdelník je zasílán včetně dárkové krabičky.

Všechny materiály jsou vhodné i pro alergiky.

Náhrdelník je vyleštěn, ošetřen lněným olejem a včelím voskem, který zvýrazňuje krásu dřeva, ponechá jeho přirozenou barvu a vytváří dekorativní hedvábně matný ochranný film před vlivy zvenčí. Aby tato ochrana vydržela co nejdéle, doporučujeme dodržovat pokyny pro správnou péči o tyto šperky viz článek.

Rozměry:

  • Druh dřeva: Jatoba, Americká třešeň
  • Materiál náhrdelníku: dřevo, pryskyřice, suché květy
  • Barva pryskyřice: čirá
  • Barva květu: červená
  • Rozměry náhrdelníku (d x h): 22 x 9 cvmm
  • Typ řetízku: Hádek
  • Materiál řetízku: chirurgická ocel (protialergenní)
  • Délka řetízku: 45 cm
  • Zapínání náhrdelníku: na karabinu
  • Váha stříbra: 0,8 g 
  • Vyroben v ČR

Rhodium je ušlechtilý kov ze skupiny platinových prvků, který je velice stálý, pevný a odolný vůči vnějším vlivům, jako je světlo, lidský pot a další. Rhodiované šperky jsou tedy odolné, neoxidují jako stříbro, vynikají vysokým leskem a mají vzhled bílého zlata.

Původ dřeva:

TŘEŠEŇ AMERICKÁ - též známá jako střemcha pozdní nebo také třešeň černá. Jedná se o tvrdé a pevné exotické dřevo, pocházející z východu Severní Ameriky, kde patří mezi poměrně hojné dřeviny. Způsobem zpracování a možnostmi využití má blízko k naší třešni ptačí avšak americká třešeň dosahuje ještě tmavších barevných odstínů (světle růžovohnědé až zlatohnědé) a společně s charakteristickým leskem působí mnohem dekorativněji.

JATOBA - též známá jako brazilská třešeň. Jedná se o velmi tvrdé exotické dřevo, pocházející ze Střední a Jižní Amerika, Brazílie, Bolívie, Peru, Venezuela, Trinidad, Panama, Guyana, Surinam či Kolumbie. Jeho typická barva je oranžově hnědá, avšak jeho barva se může měnit podle lokality a příslušného  druhu, kterých je celkem 14. Může být také lososově červené nebo i tmavohnědé.

Upozornění: Protože každý ručně vyrobený šperk je originál a také vzhledem k přirozené textuře dřeva se může každý mírně lišit vzorem, tzn. že nikdy neobdržíte přesně stejné zboží jako na obrázku. V závislosti na nastavení barev vašeho monitoru se mohou jednotlivé barvy zboží mírně lišit.

Každý šperk je balen a zasílán v hnědé krabičce na praktické magnetické zapínání označené naším logem Woodlife. Velikost krabičky závisí na typu šperku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
pryskyřice
,
dřevo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Woodlife
Katalogové č.: 11215649
Vloženo: 2.2.2020
Menu
--