Domů Prodané zboží prodejce Marie.V Dřevěný traktor s vlekem

Dřevěný traktor,autíčko i vlek jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého bukového nebo a javorového dřeva, barveny zdravotně nezávadnými barvami. Na řídelkách jsou k němu připevněna kolečka, která se volně točí. Traktory děláme v různých barvách (modrá, zelená, červená). Kabinka traktoru je opatřena vysoce přilnavou samolepkou s obrázkem traktoristy. Samolepka je omyvatelká drží opravdu velmi dobře.Délka traktoru je13 cm,výška 15 a šíře 10 cm.Délka vleku je 27 cm a šíře 8 cm,spojení traktotu s vlekem je velice jednoduché navléknutím oka závěsu na kolíček upevněný na traktoru.Formule naložená na vleku rozměrově pasuje na jeho nákladní prostor.

Na hračky máme udělán atest o jejich zdravotní nezávadnosti a jsou osvědčeny certifikátem Český výrobek. Na mých stránkách naleznete mnoho dalších autíček, zvířátek aj.

Cena je uvedena za jeden komplet. Pokud si objednáte více kusů, tak platíte pouze jedno poštovné, jehož výše je závislá na hmotnosti a rozměrech objednávky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Marie.V
Katalogové č.: 10045260
Vloženo: 7.11.2018
Menu
--