Domů Prodané zboží prodejce Janinnaa Drobounké náušničky s avanturínem, kamenem nebes

Náušnice - bodovky - ručně vyrobené z chirurgické oceli (drát Osteofix), minerál modrý avanturín. Průměr kuličky 6mm, silikonové zarážky. Napichovátka jsou úmyslně vedená horem náušnice a ne středem,aby se náušničky neodchlipovaly.

V nabídce mám také stejné náušnice s jinými minerály (kliknutím na obrázek přejdete na tuto kategorii).

Nebo s většími minerály:

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný na chirurgické implantáty, má atest zdravotní nezávadnosti, je hypoalergenní, tedy vhodný pro alergiky. Nečerná, je pevný, drží stálý tvar. 

AVANTURÍN - kámen nebes (nebeského klidu) - dodává víru v sebe sama, tiší rozčilení, stres a napětí, navozuje klid a rovnováhu, celkově podporuje duševní zdraví. Pomáhá při léčbě nepravidelného srdečního rytmu, urologických a pohlavních nemocí a neplodnosti. Příznivě působí na pokožku, alergie, ekzémy, akné, lupy a vypadávání vlasů. Zmírňuje bolesti hlavy a je dobrý pomocník při dietě, protože tlumí nadměrnou chuť k jídlu. Léčí poruchy spánku, podporuje látkovou výměnu.

Astrologické přiřazení: BÝK, RAK, uvádí se i STŘELEC

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Janinnaa
Katalogové č.: 8091490
Vloženo: 14.12.2016
Menu
--