Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Duchové v mlze...(křemen s turmalínem)

Autorský šperk s turmalínem v křemeni...

Šperk je vyroben z bezolovnatého cínu a bílého křemene s vrostlicemi turmalínu. Kámen má velikost 4,6 x 4,5cm, barva je mlhově bílá s výraznými černými vrostlicemi turmalínu uvnitř. Vrostlice evokují letící duchy. Je zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 5,2 x 4,7cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno, zavěšeno na černé kůži, délka 45cm. Váha šperku je 34 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

šperk je originál

Křemen je kamenem klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Zlepšuje komunikaci. Umožní vám říkat pravdu. Křemen pomáhá nacházet poučení v tom, co prožíváme, a současně se zbavovat odpovědností a omezení přesahujících naše síly. Výborně poslouží lidem, kteří se v nynější situaci cítí jako ve svěráku - ve skutečnosti si ji způsobili jen proto, že mají potřebu cítit se užiteční. Po duševní stránce zvyšuje schopnost taktního jednání a posiluje smysl pro spolupráci. Pomáhá přemýšlet dříve, než promluvíme. Při meditaci zajistí spojení s hlubší moudrostí, kterou jste dosud odmítali.

 

Turmalín v Křišťálu spojuje v jednom krystalu vlastnosti křišťálu i turmalínu. Účinně posiluje energii a odklání škodlivé vlivy prostředí. Uvolňuje napětí a harmonizuje tělo i duši. Negativní energie a myšlenky mění v pozitivní. Pomáhá při řešení a odstraňování problémů. Potlačuje sklony občas škodit sám sobě.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
sklo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.4.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14631880
Vloženo: 18.4.2024
Menu
--