Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Due cristallo...(zelený kalcit, ametyst)

Autorský cínový šperk se dvěma surovými krystaly - zeleného kalcitu a ametystu...

Bezolovnatý cín se stříbrem. Barva kalcitu je krásně, světle zelená, průsvitná. Jeho velikost je 2,6 x 1,8 x 1,8cm. Je usazen v cínu - bez lepení, zdoben cínovaným drátem. Ametyst má velikost 3,8 x 2,2 x 1,8cm, bartva je sytě fialová - krásný odstín. Celková velikost šperku je 6 x 3,6 x 1,8cm. Zavěšeno na fialových voskovaných šňůrkách s ogranzou o délce 43+5cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 30 gramů.

šperk je originál


Kalcit je ochranným kamenem. Pokud se podrží v ruce, tak dodává tělu energii. Udržuje v rovnováze city, odstraňuje strach, pomáhá překonávat deprese. Zelený kalcit spadá pod čakru srdce, čakru lásky a harmonie. Přispívá k duševní rovnováze. Je kamenem naděje. Tiší neklid, pomáhá nám ujasnit si myšlenky a celkově změnit svůj postoj a způsob myšlení. Zklidňuje naši zlost a vztek. 

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.3.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 12309387
Vloženo: 11.3.2021
Menu
--