Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Dva v jednom

Dva v jednom - motýlková harmonie.

Krásní motýlci, kteří potěší každou ženu a nevadí, že jsou z glycerínové hmoty. 

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechávají jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobené z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

bambucké máslo - krém s přírodními vitamíny, který obnovuje poškozené buňky, napíná a vyživuje pokožku, je vysoce hydratační

hroznový olej - olej je kůží snadno vstřebatelný, má silný antioxidační účinek, reguluje mazové žlázy. Nezanechává mastný vzhled. Neucpává póry. Vrací pokožce pružnost a pomáhá udržet její pružnost.

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

Dále přidány bezpečné kosmetické barvy.

Pro vůni dodána směs přírodních éterických olejů.

Hmotnost  je cca 65g

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
56 Kč
Prodáno 14.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 6434949
Vloženo: 27.6.2015
Menu
--