Domů Prodané zboží prodejce Látkaniny Dvojitá gázovina černá se zlatotiskem

Letní šaty, sukně, šál, kalhoty... jednoduchý střih, vzdušné, lehoučké. Oblečky pro každodenní nošení v parném létě. Oblíbíte si je pro vlastnosti této bavlněné látky. Vzdušná lehká jemná bavlna. Jde vlastně o dvě jemné vrstvy bavlněné gázoviny na sobě, spojené tenkým vláknem (takový sendvič bez náplně). Tím byla odstraněna původní průsvitnost a z látky je tak možno bez obav šít letní oblečení. Látka je lehoučká, příjemná, poddajná, prodyšná, hebká na dotek, krásně saje. Hodí se na šití letních šatů, košil, sukní, halenek, šálů, šátků, právě tak jako k šití dětských plen, přikrývek, zavinovaček, ale i bytových doplňků, např. vzdušných romantických závěsů. Látka na letní šaty.

Látka má typický vrásčitý povrch, tím je zajímavá. Černý mušelín se zlatými puntíčky. Nezdá se to, ale bude se hodit ke všemu.

Údržba bavlněných látek - bavlnu lze prát v pračce, a to na 40ºC, a sušit v sušičce. Žehlit na bavlnu. Před počátkem šití doporučujeme látku vyprat, nejprve ručně kvůli zjištění, zda látka pouští barvu, poté již v pračce s ostatním prádlem (nejlépe celý kus v pracím pytlíku). Vypráním látky zajistíme, že nám již po ušití sukně či jiný kousek nebude pracovat, nebude se dále srážet, zmenšovat.

cena za 0,5 m

  • dvojitá gázovina, mušelín, fáčovina
  • 100%  bavlna, 100% cotton
  • šíře 130 cm
  • gramáž 130 g/m²
  • hodí se na lehoučké letní oblečení, výbavu pro miminko, bytový textil, ložní prádlo
Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.3.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Látkaniny
Katalogové č.: 10457820
Vloženo: 31.3.2019
Menu
--