Domů Prodané zboží prodejce indívo Dvoufázová čistící emulze - limitka

Dvoufázová čistící emulze je určena pro normální a citlivou pleť. Aloe vera spolu s extrakty a oleji vytváří po protřepání jemnou mléčnou emulzi, která dokonale očistí pleť od make-upu i jiných nečistot. Hravě si poradí také s řasenkou. Vůně je velmi jemná. Obsah éterických olejů je minimální.

Emulze obsahuje vzácný extrakt z bio bílého čaje známého pro své silné antioxidační působení.

Naší aloe vera šťávu si konzervujeme biofermentem z ředkve. Emulze tedy neobsahuje žádné další skryté konzervační látky.

INGREDIENTS (Složení): Aloe barbadensis (aloe vera šťáva) leaf juice°, vitis vinifera (olej z hroznů) seed oil, caprilic/capric triglicerides (frakcionovaný kokosový olej), leuconostoc/radish root ferment filtrate (ferment z ředkve), oryza sativa (rýžový extrakt nagrazující hydratační vlastnosti glycerinu) extract°, aqua (voda), camellia sinensis (extrakt z bílého čaje) leaf extract°, rosmarinus officinalis (rozmarýnový extrakt - antioxidant) extract°, proprietary blend of essential oils (směs éterických olejů), linalool, limonene, geraniol, citral, citronellol.

°bio; přirozenou součástí éterických olejů

POUŽITÍ: Lahvičku protřepejte. 1 – 2× stříkněte emulzi na kosmetický tampon, kterým jemně očistěte obličej od nečistot a makeupu. Pokud chcete po očištění nanášet svůj oblíbený krém či olej, je vhodné obličej ještě opláchnout čistou vodou. Pokud nechcete, emluze dodá díky použitým surovinám potřebnou výživu.

Objem: 60ml

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
,
pleťové masky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 8614889
Vloženo: 15.6.2017
Menu
--