Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Eruäno ...(chalcedon, tygří oko) souprava

Autorský šperk z bezolovnatého cínu, dendritického chlacedonu a tygřího oka...

ke šperku jsou v ceně ketlované náušnice s tygřími okem.

Barva chalcedonu je mlhově šedá s hnědou a bílou kresbou, velikost je 3,2 x 2,3cm. Tygří oko má zlatou a hnědou barvu, krásnou, výraznou opalizaci. Velikost je 2,4 x 1,8cm. Celková velikost šperku je 6,3 x 3,3cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno, zavěšeno na černé kůži 45cm. Váha šperku je 17 gramů.

Délka náušnic s háčky je 3,7cm, váha obou celkem 4 gramy. Komponenty bez Niklu. Velikost kuliček tygřího oka je 1 a 0,5cm.

souprava je originál

Chalcedon je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek. Podporuje klid duše, dodává sílu mezilidským vztahům. Uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je kamenem ochrany, zvláště na cestách, pohlcuje negativní energii a rozhání negativní myšlenky, zahání noční můry a strach ze tmy a neznáma. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch ve všech směrech. Přináší štěstí. Má vysoký očistný účinek na celé tělo i ducha.

Tygří oko nás učí otevřenosti a aktivnímu pohledu na život.Vštěpuje nám vůli seberealizace.Tiší rozjitřené nervy, zahání černé myšlenky a pocit beznaděje. Učí nás rozvaze a samostatnému rozhodování. Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
drát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.8.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11604903
Vloženo: 4.7.2020
Menu
--