Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Eteoklés...(labradorit) prsten
Autorský šperk z kolekce Hvězdný prach. Kolekce obsahuje pouze šperky z tajemného a krásného Labradoritu. Tento kámen mě svojí krásou a velkou proměnlivostí naprosto fascinuje a je to kámen, se kterým pracuji nejraději. Nejen pro jeho nádherné barvy, ale i pro silnou energii, která z něj vyzařuje. Název kolekce Hvězdný prach jsem zvolila proto, že některé prameny uvádí,  že Labradorit obsahuje hvězdný prach a ono duhově modrozelené světlo, které vyzařuje ze svého nitra je lehounká hvězdná mlha, kterou do něj vložili andělé...
Autorský prsten s kabošonem labradoritu s mnohobarevnou labradorescencí...

Vyrobeno z bezolovnatého cínu, nerez oceli a kabošonu labradoritu top kvality. Labradorescence je výrazná, v  odstínech oranžové, růžové, modré a zlaté barvy. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 20mm, šíře prstence je 6mm. krásně sedí na prstě, nepřetáčí se. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 12 gramů.

Velikost kamene je 3 x 1cm.

Prsten je originál.

Labradorit pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době životních změn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Velikost:
57
,
58
,
59
,
univerzální
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
nerezová ocel
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
labradorit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.12.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14370085
Vloženo: 21.11.2023
Menu
--