Domů Prodané zboží prodejce svetr-s-jelenem FAIR ISLE / PETROL

Fair Isle je legendární dokulata pletený vzor. Velmi populární ve Skandinávii.
Svetr je vyrobený ze 100% shetlandské vlny. Jedná se přírodní vlnu, která vyniká lehkostí a je desetkrát více absorpční než syntetické materiály. Na rozdíl od syntetických materiálů má schopnost bránit v množení bakterií, plísní a roztočů. Je vysoce hypoalergenní

Péče o Shetlandskou vlnu
Perte ideálně v ruce. Pokud se rozhodnete vyprat svetr v pračce, tak velmi šetrným programem na vlnu nebo ruční praní, kde je možnost nastavení teploty maximálně 20°C, délky programu maximálně 25 minut, ždímacího cyklu s otáčkami 400. Je třeba dát pozor na prudké střídání teplot vody - tepelné změny vedou ke sražení a plstnatění. Používejte prací prostředky výhradně určené pro vlnu a nepoužívejte aviváž. Použití aviváže znehodnocuje funkční vlastnosti prádla. Vlákno z ovčí vlny je strukturované a duté. Aviváž strukturu “zalepí” a znehodnocuje termoizolační vlastnosti vlny, stejně jako její schopnost odvádět vlhkost.

Barvy:
Velikost:
S
,
M
Styl:
romantický
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
2499 Kč
Prodáno 1.12.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: svetr-s-jelenem
Katalogové č.: 13587670
Vloženo: 5.10.2022
Menu
--