Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Smart Florrie no.22
Jindřiška se nepřítomně dívala z okna. Do schůzky vedení zbývalo ještě pět minut. Hlavou jí víří spousty myšlenek. Chtěla si vlastně ještě překontrolovat líčení – kde má jenom tu kosmetickou taštičku? Ach, v kabelce Smart Florrie! Otevřela ji a sáhla dovnitř. Díky bohu, že má tak široké dno, nemusí se v ní tak přehrabovat, stačí sáhnout… Odraz v malém zrcátku – chtělo by to trochu poupravit oči. Opatrně, opatrně… Skvělé, teď si mrkla do řasenky, to přesně teď potřebovala k dokonalé spokojenosti. Cípkem ubrousku se snažila odmazat skvrnku nad okem. „Jindřiško, už je čas, jdeš?“ „Ano, okamžik, už to bude…“

Smart Florrie je mimořádně charismatickým kouskem do vaší sbírky. Jedinečné členění předního dílu se svislou kapsičkou na zip, vyztužené dno, pohodlný popruh – to všechno jsou maličkosti, díky kterým je naprosto dokonalá!

Kabelka Smart Florrie vyniká svým objemem, přitom je kompaktní a pohodlná. Dno kabelky je vybavené dutinkou, snadno tedy drží tvar i při maximálním zatížení.

Vnitřek kabelky je vypodšívkovaný luxusní lesklou látkou, prostor je rozdělen kapsičkou na zip a třemi nakládanými kapsami. Nechybí ani praktická karabinka na klíče.

Zapínání vstupu je na zip. Popruh je délkově nastavitelný pro pohodlné nošení přes jedno rameno i křížem.

Kabelka je lehká, poddajná a absolutně přizpůsobivá!

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov

Barvy
Černá
Parametry
Výška 38 cm
Šířka 48 cm
Hloubka 18 cm
Délka popruhu 76 - 137 cm
Vnitřní vstup 45 cm
Formát A4 ano
Maximální nosnost 5 kg
Šířka popruhu 3 cm
Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál - textil:
syntetika
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 8429292
Vloženo: 7.4.2017
Menu
--