Domů Prodané zboží prodejce ajab-materiál Fotonávod - květina/hvězda z rokajlu

Tento fotonávod obsahuje instrukce (s fotkami) pro vyrobení šesticípé květiny/hvězdy. Ke květině lze následně připevnit šlupnu a udělat z ní přívěsek, z korálků vyrobit řetízek a vyrobit tak náhrdelník nebo např. připevnit brožový můstek a vytvořit brož. Základním materiálem je rokajl (nejlépe japonský), který je doplněn o větší (5 - 6mm) skleněné korálky (možno i perličky či ohňovky).

Návod obsahuje:

  • seznam potřebného materiálu
  • základní popis techniky peyote steh
  • popis vytvoření květiny/hvězdy

Pro ušití vzorové květiny/hvězdy jsem použila drobné japonské válečkové korálky značky Miyuki s názvem Delica velikost 11 (alternativně lze použít korálky TOHO Treasures velikost 11). Jestliže chcete docílit pravidelnosti vašeho výrobku, doporučuji použít japonské korálky značky Miyuki nebo Toho (případně Matsuno), na velikosti z pohledu výroby přívěsku nezáleží, velikost korálků ovlivní samozřejmě celkovou velikost přívěsku. Je možné použít i jiné korálky, ale je třeba, aby byly pravidelné a stejné.

Po připsání platby na účet Vám pošlu soubor s návodem ve formátu PDF prostřednictvím interní Fler pošty. Žádné poštovné neplatíte.

Respektujte, prosím, autorská práva a návod ani své finální výrobky neprodávejte dále.

Barvy:
prodejní cena
58 Kč
Prodáno 22.10.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ajab-materiál
Katalogové č.: 3449049
Vloženo: 21.1.2013
Menu
--