Ghí k nám znovu proniká z Indie, kde si ho v Ajurvédě cenní jako elixíru života. U nás kdysi každá babička přepouštěla máslo, tak to pro mnohé z Vás je stará věc. Použití: Uplatní se zejména v teplé kuchyni (vaření, pečení, dušení, smažení), ve studené kuchyni, na mazání nebo stačí každý den lžičku pro zdraví. Nepřepaluje se, jelikož má vysoký bod zápalnosti, což více prospívá vašemu zdraví. Nemusí se uchovávat v lednici, stačí v temnu a při teplotě v rozmezí 0-20 C. Je přirozeně bezlepkový a neobsahuje laktózu. Váha: 220ml |
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.7.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Informace o zboží
|