Domů Prodané zboží prodejce FancyNancyHairUpdos Gina - 60s příčesek pro slavostní i běžné nošení

bohatý kulatý příčesek pro běžné nošení i slavnostní příležitosti

lze nosit elegantně načesaný nebo ležérně rozcuchaný

Letošní podzim a zima budou dle módních trendů jednoznačně ve znamení 60tých let.

Šaty a běžné módní doplňky jistě snadno seženete, co ale uděláte s vlasy? Jestliže máte dostatečné dlouhé vlasy, můžete se pokusit a některý náročný účes ve stylu 60tých let. Pokud nevíte jak na to, nechcete se vytvářením účesu zdržovat nebo jsou Vaše vlasy kratší, mám pro Vás jednoduché řešení: pořiďte si kvalitní příčesek z japonského kanekalonu z originální retro kolekce navržené pro Fancy Nancy Vintage Clothing.

Kanekalon je syntetické vlákno dokonale imitující lidský vlas.

Tyto příčesky jsou mimořádné stylem, velikostí a kvalitou. Uplatníte je nejen na ples, zahradní party, svatbu apod., ale  i při běžném nošení. Jsou určené ženy, které mají rády retro styl, ale nemají dostatečně dlouhé vlasy pro velký výčes nebo si vlasy takto efektně neumějí samy upravit (také pro líné kadeřníky ;o).

váha: 50-80g (dle typu)

rozměry: cca 18 cm (dle typu)

Upevnění příčesků:

Příčesky perfektně a pohodlně drží díky dvěma hřebínkům a stahovací gumičce. Nepřekáží ani při celodenním nošení.

Údržba:
Pro zachování dlouhodobé krásy a tvaru příčesku respektujte prosím tato základní doporučení: Příčesek nenamáčejte a nemyjte, pokud to není nezbytně nutné. Myjte pouze ve vlažné vodě nejlépe šampónem na syntetické vlasy. Nikdy nerozčesávejte mokrý příčesek. Nechejte přirozeně vyschnout. Příčesek zbytečně nevystavujte vysokým teplotám (nefénujte,nekulmujte, nežehlete, nevystavujte slunečnímu žáru). Příčesek nestříhejte ani nebarvěte. Pro dosažení 100% shody s barvou Vašich vlasů vezměte příčesek ke kadeřnici a podle něj společně vyberte přeliv pro Vaše vlasy.

Základní vzorník barev (viz obrázek)
jedná se vždy o mix 2 barev s občasnými proužky (mix dodá barvě příčesku přirozený vzhled a příčesek navíc barevně ladí hned k několika odstínům vlastních vlasů)

Popis barev:
BABY BLOND 613C/18 - dětská přirozená blond, zlatavá, vyšisovaná, případně zesvětlená blond (inspirováno skutečnou přírodní barvou vlasů)
PRAVÁ BLOND 18/14 - pravá přírodní chladná popelavá blond (inspirováno skutečnou přírodní barvou vlasů)
MEDOVÁ BLOND 26/10 - poměrně častý odstín zesvětlované špinavé blond s teplými medovými odlesky, tzv. jahodová blond (inspirováno skutečnou barvou vlasů s lehkým přelivem)
ČOKOLÁDA M30X/10B - oblíbený přeliv střední čokoládová hnědá (inspirováno nejpoužívanějšími čokoládovými odstíny Matrix) - přírodní odstín této hnědé by byl chladnější 8B/12C
ČERNÁ KÁVA 4/M4X - slušivý temně hnědý ostín, který působí mnohem přirozeněji než čistě černá barva, původní barvě č.4 jsme dodali objem přimícháním světlejšího odstínu M4X (inspirováno nejpoužívanějšími temně hnědými odstíny Matrix)

Pro srovnání uvádím přibližnou shodu s barvami Matrix a Wella Koleston:
18 - Matrix 9M, Wella 9/00
14 - Matrix 9A, Wella 8/7
26 - Matrix 8W, Wella 8/04
10 - Matrix 7Nw, Wella 7/1
M30X - Matrix mezi 7M a 8M, Wella 7/3
10B - Matrix 6M (6Mg), Wella 5/3
4 - Matrix 4N, Wella 4
M4A - Matrix 5N, Wella 5
613 a 613C - Matrix ??, Wella 10/00-11/00 (ale dle staršího vzorníku Koleston, nový se tak přesně neshoduje)

aktuálně skladem:

medová blond 26/10

melír platinová blond a oříšková hnědá 613/10

tmavá popelavá blond 24/10

černohnědá 4

čokoládová hnědá M30X/10B

Barvy:
prodejní cena
750 Kč
Prodáno 14.10.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: FancyNancyHairUpdos
Katalogové č.: 3000209
Vloženo: 1.9.2012
Menu
--