Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry GOLD FILLED ŘETÍZEK S KRAJKOVÝM ACHÁTEM Délka řetízku 55 cm

Přívěsek krajkového achátu s nádhernou kresbou zavěšený na jemném řetízku plněným 14 kt zlatem (gold filled).

Achát má světle modrý až lila odstín.

Něžný, minimalistický šperk.

Krajkový achát je nejvíce ceněný pruhovaný achát na světě. Je známý svou mimořádně krásnou kresbou. Tento achát se těží v jediné oblasti na světě, pokrývající zhruba 6 čtverečních kilometrů ve vzdáleném pohoří ve státě Chihuahua, Mexiko.

Historicky byl achát objeven už jako artefakt u neolitických lidí a byl od nepaměti používán jako léčebný amulet. Jeho používání jako léčivého kamene pokračovalo přes starověké řecké a egyptské civilizace, následně se šířilo od Afriky a Středního východu přes Evropu až do Ruska.

Krajkový achát je vysoce ceněný pro svůj stabilizující vliv a posilování fyzické kondice. Poskytuje stabilní, pulzující energii, která stimuluje chuť k životu. Probouzí nižší čakry a zažíhá vnitřní oheň životní síly, kreativity a sexuality. 

Podporuje vnitřní stabilitu, vyrovnanost, a zralost. Jeho teplé, ochranné vlastnosti podporují bezpečnost a sebevědomí. Tento achát podporuje manželskou věrnost.
Achát také stimuluje fantazii a inspiraci spisovatelů a umělců, a má sílu tkaní složitých témat uměleckého dílo. Je kamenem spojování a koordinace, je tak velkým přínosem pedagogy, poradce a profesionální koordinátory. Je vhodný jako ochranný amulet při cestování.

Materiál:

- přívěsek: krajkový achát, 14 karátovým zlatem pozlacená mosaz

- řetízek: 14 karátovým zlatem plněná (gold filled) mosaz.

O Gold Filled

Zlatá vrstva u Gold Filled šperku je až 100x tlustší než u klasicky pozlacenéhoGold Filled šperky tedy vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a díky tomu si šperk svou krásu zachová dlouhou dobu. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Výška achátu je 1,2 cm, základní délka řetízku cca 43 cm (odpovídá 1. a 3. fotu). V menu si můžete vybrat i z dalších délek řetízku. 

Řetízek doporučuji raději sundavat na koupání.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.4.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 13261882
Vloženo: 23.3.2022
Menu
--