Domů Prodané zboží prodejce zlatorenda Granátové dětské naušničky....

Pro naše nejmenší jsem vyrobila sadu naušniček .... s přírodními kameny.

 Vyrábím stejné i v bílém, žlutém a červeném zlatě o ryzosti 585 / 1000 .... naušničky ze zlata  mají lepší  zapínací tah -  zlato má větší pevnost a houževlatost materiálu.

Protože nemohu mít ve vzorcích ležet tolik materiálu, vyrobila jsem vzorky ze stříbra o ryzosti 925 / 1000. I tyto naušničky jsou vyrobeny ve vysoké kvalitě ...jen upozorňuji na možnost vyrobit  je ve zlatě ...ještě kvalitnější :-).

Mugle nakoupeny u Brioletka. Velikos kamenů ... průměr 4 mm.

Kameny jsou ručně zasazeny.

Váha 0,85g , ruční práce, zapínání na dětskou brizuru. Další rady se zapínáním popsány u dětských ovískových naušniček.

Naušničky jsou na povchu rhodiované...

....Jedná se galvanické pokovení povrchu klenotnických či jiných výrobků vrstvou rhodia. Rhodium je velmi tvrdý otěruvzdorný kov, který má výbornou odolnost proti působení chemických látek v ovzduší. Např. u Ag materiálů chrání měkký povrch stříbra před poškrábáním a před vlivem vzdušné síry a před vznikem sirníku stříbrného, projevujícího se jako nabíhání (černání) výrobků ze stříbrných slitin. U bílého zlata zlepšují vzhledové vlastnosti i odolnost povrchu. Síla vrstvy je obvykle 1 mc.  Rhodiování je vhodné i pro alergiky. Barva výrobku po rhodiaci je jasně bílo-stříbrná. Matovaná místa se nešpiní.

Baleno do dárkové krabičky , bublinkové obálky a zasíláno jako cenné psaní. Pojištěno.

------------------------------------------------------------------------------------

Naušničky ze stříbra mohou být vyrobeny i bez rhodiační úpravy , pak časem malinko ztmavnou / oxidační vlastnost stříbra / .  Pak se dají snadno vyleštit.

Nebo je mohu vyrobit s patinou jako " starostříbro " ...cena zůstává.

 Cena u objednávky ve zlatě Vám bude předem vypočítána a pevně stanovena. Výroba zlatých naušniček cca 3 - 4 týdny ...většinou je to dříve , ale budou Vánoce a mám již nabrané objednávky :-).

Barvy:
Styl:
přírodní
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: zlatorenda
Katalogové č.: 5662083
Vloženo: 30.10.2014
Menu
--