Domů Prodané zboží prodejce Sun.Rise Graphic 37 - námořnické se dřevem - zavazovací

V náhrdelníku je pravidelně prostřídaných 17 ručně obháčkovaných kuliček ve třech tónech tmavé modré ve stupnici a také na stínovaných korálcích. Nechybí ani tmavě modré korále s hustě vháčkovanými sytě červenými rokajlovými korálky. Červené jsou také tmavší než klasická přímá červeň. Vše je propojené kroužky ze dřeva, aby oddělením ještě vynikla velikost kuliček. Návlek je z pevné kulaté červené kůže. Můžete tak využít celé délky a zavázat korále přes triko nebo přes svetr, a nebo i těsně ke krku. Abych ještě podpořila "přírodní" dojem, přidala jsem dvě háčkované kuličky s matnou, špinavě bílou přízí Kordoneta(také 100% bavlna). Korále tak oživí i nebarevný letní outfit z přírodních materiálů.

Technické údaje:

Kuličky jsou obháčkované kvalitní českou 100% bavlněnou přízí Perlovka, která je stálobarevná a ani po několika letech nošení se její kvalita nemění. Všechny "výplně" jsou z dřevěných korálků, takže celkově jsou korále lehké a dají se i krátce vyprat.

Délka kůže: 1metr, délka části s korálky:36,5cm, průměr největšího korálku 24mm.

Výrobek neobsahuje žádné kovové části.

Další náhrdelníky si můžete prohlédnout zde

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
sklo
,
plast
,
bižuterní kov
,
kůže
,
příze
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sun.Rise
Katalogové č.: 8366535
Vloženo: 17.3.2017
Menu
--