Domů Prodané zboží prodejce Teta Káťa Gravírovaný váleček s vlastním textem

Dřevěný váleček na těsto s vaším jménem nebo obrázkem.

Ukažte všem, kdo je autorem těch skvělých sušenek nebo cukroví na stole!

Váleček je udělán z výběrového kvalitního českého bukového dřeva a hluboce vygravírován laserem, tak aby otisk na těstu nebo potahové hmotě byl co nejlepší.

Váleček je z přírodního materiálu, takže se může stát, že na něm budou malé nedokonalosti - různý odstín dřeva na částech válečku.

Vzor na válečcích se bude lišit v závislosti na délce vašeho textu nebo obrázku. Vždy před výrobou vám pošlu náhled Vašeho motivu.

Pokud máte váleček jen jako dekoraci, dejte mi prosím vědět a já zrcadlově otočím motiv aby byl na válečku čitelný - na jedné fotce je to pro ukázku otočené. Standardně je motiv na válečku zrcadlově otočený, tak aby byl čitelný na těstu.

Tipy pro vás:

  • váleček před použitím natřete jedlým olejem, prodloužíte jeho životnost a těsto se nebude lepit - naolejováním váleček trochu ztmavne, pokud ho tedy máte jen jako dekoraci, neolejujte ho
  • váleček nedávejte do myčky ani nemyjte ve dřezu pod vodou
  • pokud vám po použití ve válečku zůstane těsto, omyjte ho kartáčkem a vysušte
  • nejlepších výsledků dosáhnete s těstem kde nebudou kvasnice, droždí nebo soda a při pečení tak těsto nezmění svou velikost 
  • otisk je krásně viditelný i na potahovém těstě nebo na těstovinách

Rozměry:

  • Průměr 6,5 cm
  • Délka bez držátek 25cm 
Barvy:
Styl:
elegantní
,
hravý, veselý
Druh:
pomůcky
prodejní cena
888 Kč
Prodáno 29.7.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Teta Káťa
Katalogové č.: 5804995
Vloženo: 3.12.2014
Menu
--