Domů Prodané zboží prodejce Dekorace domova Harmonizační Mandala * Zklidňující

Tato nabídka: Ihned k odeslání

Mandala je originál, který se nebude opakovat...

*** Drahokamová zahrada ***

Sestaveno s posvátnou geometrií... magický dvoj kruh... vytvořena pro relaxaci a příjemný pocit, Radost a aktivaci Čaker... Zklidňující... dodání Odvahy...

V mandalách se potkává barva (ženská energie)tvar (mužská energie). To vše dohromady utváří harmonický celek nesoucí určitou energii. Při pozorování mandaly dochází k lepší spolupráci levé a pravé mozkové hemisféry a k řadě dalších harmonizačních pochodů jako je sjednocení naší mužské a ženské části. Stejně tak indiánské písečné obrazy jsou tvořeny, aby dodaly nemocnému vědomosti, které zapomněl a proto je nemocný / v Životě nespokojený...

( použit výňatek z textu cs.wikipedia.org )

Velikost vnějšího kruhu 20 cm * středový kruh donut 3 cm + 12 cm spuštěné jedno vlákno + 12 cm zavěšení ( to mohu prodloužit )

Obsahuje: 

Různé druhy korálků, různá velikost od 2 mm po 10 mm

Střed donut Mechový Achát 

Jadeitové disky

Fasetovaný zelený Avanturin

Růže z Cinabaritu

U tohoto výrobku je velký podíl ruční práce, navlékání bez jehly... ručně se vytváří obrazec...

Vhodné umístnit tak, aby jste během dne spočinuly (i) pohledem na Mandalu * barevnost září jak při dopadu světla, tak při prosvícení. Každý máme jiné vnímání, zkuste si, která varianta vám více vyhovuje. Nádherná je zavěšena v okně...

Harmonizujuje naše obydlí - můžeme využít i jako pracovní dekoraci k aktivaci a dodání energie.

Prostor -  kde je zavěšena projasňuje, svojí energií čistí a nabíjí, aktivuje tok energií.

***

Achát - od středověku je pokládán za kámen zdatnosti a síly, nosil se jako amulet dlouhověkosti a úspěchu. Velmi komunikativní kámen...Také mu je přisuzována schopnost přitahovat majetek. Léčebně je velmi vhodný při odstraňování jedovatých látek z prostředí kde se pohybujeme i z potravin, zklidňuje všechny problémy s trávením...Jeho silné vibrace podporují ženské i mužské pohlavní orgány a hormony, které je ovlivňují a dává je do rovnováhy.

Cinabarit - Růže... nazývaný též „kouzelný kámen", je považován za kámen mystiky a transformace k vyššímu Já a podpoře vlastního duchovního potenciálu.Stejně tak cinabarit bývá označován jako „kámen obchodníků", protože se tradičně používal pro podporu prosperity, hojnosti a bohatství. Je vhodný jako kámen pro meditace. Cinabarit podporuje tvořivost, komunikaci a přístup k vrozenému vnitřnímu poznání sebe sama, čímž se zároveň podpoří sebevědomí. Povzbuzuje myšlení duchovně tvůrčím způsobem, může se používat pro vyrovnání čaker, tišení strachu a zášti. Cinabarit je považován za velmi silný léčivý kámen s pozitivním vlivem na fyzické úrovni a k posílení životní síly. Tradičně se používal jako talisman a amulet ke zvýšení plodnosti a k zahánění sexuálních problémů.

Jadeit je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku a má sílu prodlužovat život. Přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha. Chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. 

Užití jadeitu: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení.

Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily. Léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém, zvyšuje plodnost, pomáhá při porodu.

Avanturin - polodrahokam se silnou energií klidu - ovlivňuje zejména centrum srdíčka...rozsévá tichou radost a klid. Léčebně ho tibeťané používají k léčbě očí, při kožních chorobách, také je vhodný při všech problémech při zažívání. Nejvšestrannější a nejúčinnější kámen je ve spojení s růženínem - ve všech centrech lidského těla.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dekorace domova
Katalogové č.: 10081525
Vloženo: 18.11.2018
Menu
--