Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Hélios...(labradorit extra) náhrdelník

Autorský šperk z kolekce Hvězdný prach. Kolekce obsahuje pouze šperky z tajemného a krásného labradoritu. Tento kámen mě svojí krásou a velkou proměnlivostí naprosto fascinuje. Nejen pro jeho nádherné barvy, ale i pro silnou energii, která z něj vyzařuje. Název kolekce Hvězdný prach jsem zvolila proto, že některé prameny uvádí,  že labradorit obsahuje hvězdný prach a ono duhově modrozelené světlo, které vyzařuje ze svého nitra je lehounká hvězdná mlha, kterou do něj vložili andělé...

Autorský šperk se surovým, leštěným labradoritem s fialovou labradorescencí...

Vyrobeno z bezolovnatého cínu se stříbrem a obřího labradoritu. Velikost kamene (surový kámen s leštěnou přední stranou) je 6,5 x 5 x 1,4cm. Labradorescence je syrtěě fialová, zlatá, modrá a zelená. Je zasazen v cínu - bez lepení, zdoben cínovaným mosazným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 7,5 x 5 x 1,4cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černé kůži o délce 45cm. Váha šperku je 58 gramů.

šperk je nepřehlédnutelný, extravagantní origináloriginál. Foceno bez blesku za slunečného počasí.

 

Labradorit pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době životních změn.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
labradorit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.7.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14117962
Vloženo: 5.7.2023
Menu
--