Domů Prodané zboží prodejce nikko b. Hrubián - solné pivní mýdlo

Eukalyptus, levandule, máta

Vůně: Osvěžující, lázeňská, unisex.

Co je solné mýdlo? Speciální mýdlo s vysokým obsahem soli vhodné pro všechny typy pleti, hlavně pro problematickou pleť a při různých kožních problémech. Po umytí máte pocit, že pokožka krásně dýchá. Zákazníci se ptají, jestli sůl nevysušuje. je to individuální, ale solná mýdla si pochvalují i někteří lidé s ekzémem a suchou pletí. Solná mýdla mají zvláštní jemnou pěnu, jsou tvrdá, těžká, a připomínají na dotyk oblázek z řeky.

Zajímavosti o složení: Solné mýdlo z naší lokální řady s jihočeskými produkty - tentokrát s tmavým pivem z Kamenice nad Lipou. Mýdlo s mořskou solí, hedvábím, ovesným mlékem a jílem.

  • bez palmového oleje
  • přirozená vůně, pouze esenciální oleje
  • 100% přírodních ingrediencí
  • vegetariánské

Gramáž: 90g min.

Složení v českém jazyce: zmýdelněný kokosový olej, mořská sůl, glycerin, zmýdelněné kakaové máslo, voda, jogurt, eukalyptový esenciální olej, ovesné mléko, pivo, levandulový esenciální olej, mátový esenciální olej, růžový jíl, cedrový esenciální olej, hedvábí, aktivní uhlí, alergeny vonných a esenciálních olejů: linalool, limonene.

INGREDIENTS: SODIUM COCOATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM COCOABUTTERATE, AQUA, EUCALYTPTUS GLOBULUS, AVENA SATIVA KERNEL MEAL, BEER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, MENTHA PIPERITA, ILLITÉ KAOLIN, CEDRUS ATLANTICA, SERICA EXTRACT, CHARCOAL, LINALOOL, LIMONENE

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.12.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: nikko b.
Katalogové č.: 11694727
Vloženo: 19.8.2020
Menu
--